• Gratis frakt till Sverige från 950 SEK
  • Handla säkert med SSL-kryptering
  • Diskret frakt
Vi presenterar oss
Hjärtligt välkommen till vår feromon online-shop!

Vårt företag bedriver handel med feromoner allt sedan år 2000 i Tyskland (www.pheromone.de). Andra länder har följt efter under åren (www.pheromone.at, www.pheromone.ch, pheromone.li).

Vi har hemvist i Tyskland och gömmer oss inte bakom mailboxadresser utomlands.

I vår shop finner du ungefär 120 feromonparfymer, varav de flesta är ständigt tillgängliga. Ett stort urval av internationella leverantörer, inköp i stora mängder och effektiv driftskostnadsbegränsning, gör det möjligt för oss att erbjuda feromonparfymerna till förmånliga priser.

Våra kunder uppskattar emellertid inte bara förmånliga priser, utn även en professionell kundtjänst och ett gott serviceutbud. Vi är övertygade att framgången grundar sig på våra kunders förtroende och tillfredställelse. Därför lägger vi stor vikt vid professionalism och artighet vid kundkontakter. Varaktig tillfredställelse hos våra kunder är viktigare för oss än snabba vinster.

Vår huvudshop Pheromone.de är en certifierad Trusted Shop. Trusted Shops är det ledande sigillet för Online-shops i Europa med shopping-portal och konsumentskydd. Vår Trusted Shops certifiering betyder 100 % säkerhet för dig vid inköp av parfymerna.

Vi sänder feromonet absolut säkert och diskret. Vi använder en neutral avsändare utan någon information om innehållet i sändningen.

Ingen kan upptäcka från utsidan vad paketet innehåller.

Eftersom vi är aktiva även som grossister, har vi dessutom många produkter i större mängder på lager.


Vi önskar dig nöje med inköpen i vår Internet-shop!

Ditt feromoner24.se -team

 

Tillbaka