• Gratis frakt till Sverige från 950 SEK
  • Handla säkert med SSL-kryptering
  • Diskret frakt
Ta reda på mer om feromoner
Kärlekens attraktionsmedel

Lockstoffe Bild
Feromoner är sexuella attraktionsmedel, som alla insekter och djur, även människor avsöndrar, för att attrahera det andra könet. Den största delen av insekters och djurs sexuella förhållanden styrs av feromoner, som uppfattas av ett eget känslo-organ, det vomeronasala organet (VNO) i näsan. Det är osynligt, luktfritt och har därför en undermedveten verkan. Ordet feromon, har sitt ursprung i det grekiska språket och betyder „bärare av upphetsning”. Jordbrukare använder feromoner, redan sedan många år för att stimulera kor och tjurar att para sig.
 

vno

Redan minimala mängder utlöser en stimulans i hjärnan på bråkdelen av en sekund.

 
Så använder du parfymerna

Användning av deodoranter och p-piller verkar ha kommit i vägen för vår naturliga feromon funktion. Feromonprodukter appliceras bäst på naturfiber, inklusive papper. Detta betyder inte att du inte kan använda dem på din kropp, utan bara att de inte håller sig så länge där. De angrips av bakterier på samma sätt som normalt svett. På papper räcker en sprayning och kan bevaras upp till 100 dagar. På naturfiber kan de avlägsnas endast genom kemtvätt. De är inte vattenlösliga. För användning på dina kläder är tre till fem sprayningar tillräckliga och appliceras bäst på kragar, ärmar, slipsar, etc.

En del av våra kunder besprutar hela sin garderob och stänger sedan dörren- en mycket effektiv metod.
 
Kontextspecifika effekter av dofter

Effekten som en doft har på oss beror mycket på sättet som den presenteras för oss. Om du irrar runt, vilsegången, frusen, våt och hungrig i en skog skulle lukten av trärök vara mycket glädjande. Du skulle bege dig i riktning mot rökkällan och hoppas på värme och kanske till och med mat. Under en teaterföreställning skulle däremot lukten av bränt trä snarare utlösa panik.

Om en mjuk omtänksam man utöver sin vänlighet, dessutom har en lukt av „revirförsvarare” finner kvinnorna honom vara ännu mera attraktiv. Undermedvetet lyder budskapet:

Den här mannen vittnar om stark avkomma och kan försörja och skydda hela familjen. Det är samma sak som i djurvärlden där en partner väljs på grund av större styrka och vitalitet.

En medfödd aggressiv och hotful karaktär blir ännu mera skrämmande om hans ord understryks med denna doft.
 
Skillnader gentemot konkurrenterna

Vissa konkurrenters varningar om våra produkters ineffektivitet är helt ogrundade. Alla av oss kända tillverkare av feromonparfymer, använder uteslutande syntetiserade (betalningsbara!) mänskliga feromoner, som identifierats i mänskligt svett, i pikogram området.  Konkurrenten gör reklam för sina påstått överlägsna „syntetiserade mänskliga feromoner” (vem använder dem inte?) med två patent.  Effekten av hans Eau de Toilette riktar sig emellertid inte till det andra könet utan till det egna humöret. Den ska sätta bäraren själv i ett slags „berusat” tillstånd och framkalla lätthet och sensualitet så att han/hon förs till en annan „värld”. Vi måste låta dig som kund avgöra vilken strategi som mest framgångsrikt väcker kvinnans undermedvetna parningsinstinkt: intrycket av en „verklig” ohämmad, „på grund av ansvarslöshet” man eller den subtila, undermedvetna signalen av stryka och dominans samt fruktbarhet

 

Tillbaka